Vakantie 2011 deel 2

Vrijdag kwamen in Brest Aletta en Deborah de bemanning aflossen , en zo gingen Rick de Bruijn , Hans Groen , Feije Haadsma en Patrick Zoethout met de auto naar huis waarmee Aletta en Deborah gekomen waren.
Het weer zat echter niet echt mee en de regen viel met miezer uit de hemel en we konden niet veel anders dan aan boord blijven en even met regenpak aan de stad in waar we even geshopt hebben.
Zaterdag avond was er nog de party van de race waar alle nog aanwezige bemanningen bij elkaar waren en waar ook de voorlopige uitslag van de wedstrijd was.
In onze klasse maar 2 boten gefinished en totaal 12 uitvallers van de 18 in de ORC klasse dus we waren niet de enige die gestopt zijn vanwege gebrek aan wind….
Zondag zijn we weer aan boord gebleven vanwege de regen dus daarover valt weinig te melden…
Maandag zijn we naar Oceaanpolis geweest in Brest op het leven in de zee te aanschouwen , en uiteindelijk was het toen redelijk weer en konden we daar deels ook buiten eindelijk zonder regen lopen.
Dinsdag door gevaren naar Cameret waar we ook een dagje gebleven zijn..
Donderdag met prachtig weer doorgezeild naar ‘L aber Wrac ‘h en ook zijn we daar weer ee dagje gebleven.
Zaterdag zijn we doorgevaren naar Trebeurden waar we ook weer een dagje gebleven , hier zijn we trouwens toen we aankwamen eerst voor anker gegaan alvorens we het dok in konden, en eerst zijn we hier even wezen kijken met de rubberboot met motor er op terwijl Aletta aan boord bleef voor anker voor de haven.
Hier lagen inmiddels ook weer meerder deelnemers van de zeilrace en rally die allen op een vakantie terugtocht zijn vanuit brest en ‘s avonds hebben we bij de fam de Weerd aan boord een borreltje gedronken en gebabbeld.
Maandag , en dat is vandaag dat ik het schrijf zijn we door de mist heen naar Lezerdrieux gevagen en dit is tot op heden de mooiste omgeveing die we tot op heden gezien hebben.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Vakantie 2011 deel 2

  1. wessel says:

    Hi Marcel,

    Jammer dat je op hebt moeten geven door een gebrek aan wind. In Nederland was er regelmatig veel te veel wind.

    We zijn nu zelf in Londen met de boot en gaan morgen weer richting Queenborough en dan Blankenbergen
    Groeten vanuit het internetcafe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>