Raampjes in de kuip er in zetten

Vandaag maar eens een klusje aan de boot gedaan ipv thuis aan het werk.
In de kuip wilden we aan de kant van de achterkajuit een openklapbaar raampje en aan de kant van de bakskist ook , maar omdat er in Vinkeveen twee raampjes lagen van hetzelfde model waarvan er een open kon komt er in de bakskist een raampje wat niet kan openen.
Aan de kant van de achterhut heb ik eerst maar een gaatje geboord zodat ik zowel binnen als buiten uit kon meten waar het raampje kon komen, en dan .. de zaag er in , als het maar goed zit .
Maar uiteindelijk is het geloof ik aardig gelukt.
Wel kwam ik er achter dat de binnenmal scheef zit ten opzichte van de buitenwand van de kuip zodat het frame wat om het raampje aan de binnen zit aan een kant een klein beetje harder aangeschroefd moet worden zodat het wel recht toont.
Toen het gat er in gezaagd zat ging het helaas regenen zodat ik het raampje er met plakband ingezet heb zodat het niet inregende.
Volgende week ( als het niet regend en niet te koud is ) dan kan het raampje er definitief ingezet worden, met kit .

IMG_2348 IMG_2347 IMG_2354 IMG_2351 IMG_2349

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>