Lekker klussen aan boord , of nu even niet … brrrr koud he.

Toch vandaag even aan boord geweest , maar daarvoor even naar Bootaccesoiremarkt Vinkeveen geweest waar ik 2 raampjes van Gebo gekocht heb voor in de kuipwanden.
1 voor de achterhut , die kan open klappen en een voor in de bakskistkant , die kan niet openen maar zorgt wel dat het er een stuk lichter wordt daarbinnen .
Ook nog even de kachel aangehad binnen en dat is toch wel erg lekker en de temperatuur ging binnen in de boot direct omhoog.
Wel was het erg koud in de boot , de termometer stond wel erg laag -10 , dat is wel erg laag maar het was er zeker -3 graden.
Het was wel een moooi gezicht om zo om de boot heen te kunnen lopen , maar door de wind 7 Bft bewoog de boot wel in het ijs, en lag deze soms zelfs met de waterlijn in het ijs ( ben benieuwd hoe de waterlijn er uit ziet als het ijs weer weg is :-(
Bij gevoegd heb ik even wat fototjes van de boot in het ijs , nieuwe raampjes en de schakeliaar van de kachel die nu ook in het paneel gemonteerd zit.
DSC07400 DSC07404 DSC07397 DSC07398 DSC07402 DSC07401

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>