NED 8145

We hebben van de week de boot opgegeven bij het KNWV om deze te laten meten .
De boot zal gaan varen in ORC klasse… waarschijnlijk 2
Dit omdat ik de plannen aan het maken ben om a.s. jaar in mei de North Sea regatta te gaan varen en eventueel enkele lokale wedstrijden .
Hiertoe ben ik momenteel aan het peilen om bemanning bij elkaar te krijgen en enkele hebben al aangegeven mee te willen , Rik de Bruyn en Ruud van Straten en nog twee zijn aan het kijken of zij mee kunnen , Marcel Polderman en Wessel van Leeuwen.
Als deze 4 mee gaan dan zitten we al op 5 personen en ik hoop met 6 personen te varen om in de nacht een voldoende wacht te hebben.
De boot zelf wordt waarschijnlijk 12 december al gemeten maar het hangt wel een beetje van het weer af.
De boot moet wel helemaal leeg ( op de normale vaarinventaris na dan ) maar het wordt nog een heel gesleep in elk geval, maar waarschijnlijk kunnen we de spullen op de boot van mijn schoonouders kwijt die vrij dicht achter onze boot ligt.
De zeilen moeten ook nog naar de zeilmakerij om na te laten zien , en dan kunnen er gelijk enkele modificaties gedaan worden aan de zeilen ( cunningham , 3e rif ) het meetnummer NED 8145 kan er dan dar gelijk in geplakt worden.
Wordt vervolgt……

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to NED 8145

  1. Rick says:

    Nu weet ik toevallig dat ze bij die zeilmaker ook hele mooie lapjes hebben om onder die nummers te plakken…………haha ideetje????
    Mooi nummer wel.
    gr Rick

  2. alettaenmarcel says:

    Goed idee , Sponsorlogo van de Bruyn architecten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>