Naar Oostende

De Blommetjes hadden blijkbaar te pakken en mede door het mooie rustige weer wilden ze zich via de zee nog een stapje verder van Nederland verwijderen en we zijn met hen en de familie Polderman uit het Haagse nog een stapje verder gegaan naar Oostende.
uiteindelijk heerlijk weer en de Poldermannen (en een vrouw natuurlijk) spinakerden er met hun boot vrolijk op los en kwamen dan ook het eerste voor Oostende aan.

IMG_4266 
In Oostende lekker druk , niet zo zeer door de vele pasanten maar wel doordat de haven voor een deel gevuld werd met Draken omdat daar ook de Open Belgiesche Kampioenschappen Draak werd gevaren voor de kust.

IMG_1925 
Het weer nodigde daar ook uit om lekker naar het strand te gaan waar de kids met hun boordjes lekker de golven af konden rijden effe lekker opfrissen dus, en sommigen bleven daar aan boord van de boot , want iemand moest natuurlijk de boel in de gaten houden (of een spannend boek uitlezen ….)

IMG_1913 
En in Oostende is het natuurlijk ook lekker eten in het vaste restaurant het Boothuis… zoals elk jaar want ze beginnen ons al te herkennen daar.

IMG_1921 IMG_1924

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Naar Oostende

  1. Harry says:

    Wat een mooie mensen zech!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>