Na de Grevelingen

 Uiteindelijk zijn we weer verder gegaan naar Yerseke om daar eens bij de Mosseltjes te gaan kijken, maar dat troffen wij weer , we dachten een lekker rustig avondje te hebben daar maar er kwamen daar nog even 150 jachten naar toe voor de mosselrace, dus dat werd stapelen , laten wij in de ingang nu net even een mooi plekje langs het steiger krijgen waar niemand meer langs kon liggen!
Daarna zijn we naar Goes gegaan waar natuurlijk weer even geshopt moest worden door natuurlijk de dames ( en de arme heren konden niet eens een watersportzaak vinden daar , want die zat alleen maar aan het begin van het kanaal bij de sluis)

IMG_6649 
Na Goes wilden we door naar Terneuzen , echter een klein probleem met de motor van de Miracle van Ruud en Moniek want die wilde niet starten in de sluis dus die hebben we toen even Wemeldinge in gesleept waar het probleem ( een losse zekering bi de startmotor ) opgelost kon worden waarna de tocht vervolgt kon worden.

IMG_1897 
We zijn daar door het kanaal Wemeldinge Hansweert gevaren waarna we de Westerschelde op konden stomen en helaas hadden we daar stroom tegen ( ca 3 knopen) en de wind tegen dus dat werd weer met de motor varen.
S avonds kwamen we toen aan in Terneuzen van waar je uit de haven aan de westerschelde zo mooi de zeeschepen langs kon zien komen

IMG_6680 

 …. een nadeel als ze langs kwamen trokken ze ook golven en die kwamen dan even daarna de haven in rollen waarmee de boten dan aardig lagen te slingeren langs het steiger waarbij je af en toe het gevoel had dat de kikkers uit het dek weren gerukt.

IMG_6698 
Daarna gingen we weer verder.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>