Antifauling erop en klaar voor te water!

DSC00232 Nou ja bijna klaar dan he….. de hele boot moet nog schoon gemaakt worden en vooral de zijkant willen we natuurlijk op de kant nog even schoonmaken en in de was zetten voor dat de boot het water in gaat.
We kunnen prima bij de zijkant komen aan de kant van de inrit maar aan de gras kant zakt de trap weg in het gras dus daar is het wat moeilijk, maar misschien kan de boot nog even ergens anders neergezet worden voor die het water in gaat.
Trouwens voor degene die dit opval.. we hebben de waterlijn iets opgetrokken ( witte biesje opgeofferd) omdat de boot achter wat aan de diepe kant ligt … dat komt door de grote bergruimte achterin , want die moet natuurlijk wel vol en dat weegt veel wat er in gaat!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Antifauling erop en klaar voor te water!

  1. Ruud says:

    Zo, bijna klaar Marcel, mag je nu nog wel met eten thuis komen -:) na al dat geklus. Toch weer aardig wat geklust zo door de winter heen! Nu maar op naar ‘t voorjaar, boot weer het water in en gaan met die zeilen.

    Ziet er trouwens wel netjes uit zo met de iets opgetrokken waterlijn, als je het niet weet zie je niet dat het onderste witte biesje ontbreekt.

    Ruud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>